Lead generation

Het genereren van kwalitatief hoogwaardige leads is het eindresultaat van goede content marketing. Pas na een uitgekiende customer journey is het mogelijk de goede leads te selecteren en zo prospects om te zetten naar tevreden klanten.

Nu een gesprek aanvragen
Lead generation is voor ons altijd de uitkomst van een goed doordacht marketing traject, wat wij samenbrengen onder de noemer unified marketing. Unified Marketing brengt het beste van twee werelden samen: content creatie en slimme marketing automation software.

Meetbare marketing met een duidelijke ROI

Daarvoor is Magenta Communicatie – met TBM, Telecom Magazine, Expeditie ICT, de Telecom Inspirience Awards, Office Magazine en Connexie het grootste ICT-mediaplatform in de Benelux – een samenwerking aangegaan met Array Business Solutions, ontwikkelaar van het marketing automation platform UMS. Waar Magenta sterk is in de creatie en distributie van content, is Array Business Solutions expert in het automatiseren van marketing en leadgeneratie. Beide bedrijven brengen nu hun expertises samen in de joint venture Unified Marketing met een duidelijke belofte: Commerciële Continuïteit voor elke organisatie die samen met ons aan de slag gaat.

Hoe wij Lead generation verzorgen?

Lead generation is een van de uitkomsten van een goed uitgekiende marketingstrategie. Het begint met een goede zichtbaarheid online en mogelijk offline, en dat met een goed, consistent verhaal. En dan is het zaak om mogelijk geinteresseerden te selecteren en aan te spreken. Dit volgens ons vierstappen-plan:

01.

Marketing-plan

02.

Uitzetten van content

03.

Monitoren van prospects

04.

Aanleveren prospects

Ook lead-generation vraagt geduld

We zien dat organisaties vaak heel veel geld steken in eenmalige ad hoc marketingacties zonder gevolg, die iedere keer veel energie kosten en geen continuïteit hebben. Terwijl de kracht van marketing juist in het herhalen zit. Sales zit te wachten op informatie om snel en adequaat te handelen. Eén keer per jaar een dikke mailing of een belactie kun je niet goed borgen en opvolgen. Met Unified Marketing zeggen wij juist: pak Storytelling structureel op, smeer het uit over een langere periode zodat je continu zichtbaar bent, een automatische stroom van informatie en leads genereert voor sales en het ook nog goed kan opvolgen. Wij noemen dat commerciële continuïteit.

Dat doen we door continuïteit te brengen in de content die we maken voor een klant. Content – gericht op de customer journey – die je op meerdere kanalen kunt gebruiken; je website, e-nieuwsbrief, social media en overal waar je het verder kwijt wilt. Vervolgens maken we inzichtelijk wat er gebeurt: wie leest de content? Hoe vaak? Welk bedrijf is bovenmatig geïnteresseerd? Dat leggen we vast in de UMS-portal en borgen geautomatiseerd de opvolging door marketing en sales.

Het hart van de Unified Marketing-dienst is het UMS-platform.

UMS staat voor Unified Marketing Solution en is de portal van waaruit alles gebeurt en wordt vastgelegd:

 

  • Herkennen van de bezoekers van de website en hun interesses;
  • Automatisch vastleggen van alle relevante informatie van deze potentiële klanten;
  • Automatisch informeren van uw accountmanagers over de kansen in de markt;
  • Het monitoren van de voortgang van het (sales)proces;
  • Rapporteren van het effect van de content.

Een goede strategie is zijn geld dubbel en dwars waard

Dit gaat je meer nieuwe klanten opleveren en op zijn minst meer relevante contacten in de markt. Als je herrie maakt, kom je met nieuwe klanten in contact. Maar vergeet niet dat je ook bij je bestaande klanten meer in beeld bent. Die vergeten we vaak met zijn allen terwijl die echt voor commerciële continuïteit zorgen. Zo kun je makkelijk upsellen doordat je met content laat zien wat je nog meer doet. Maar dit brengt ook gemak. Het is zo lekker dat je zeker weet dat er op regelmatige basis wat gebeurt aan je marketing en aan het genereren van leads. En dat met overzichtelijke kosten: onze propositie is beschikbaar voor een vast bedrag per maand en daarvoor is het geregeld. We zorgen voor een goede band tussen de content maker en de klant, ook daar komt de continuïteit terug.

Uiteraard kunnen we, indien gewenst, helpen met nieuwsbrieven, de content klaarzetten voor de juiste Social Media, fotografie en video. Maar met deze basis van content productie ben je echt heel goed zichtbaar en 90 procent van je concurrenten voor.

Wij werken samen met

Laten we gaan samenwerken

Benieuwd hoe ons team voor u aan de slag gaat? Bekijk vooral online vast onze marketing oplossingen om een idee te krijgen van onze werkwijze! Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen. We helpen u graag geheel vrijblijvend verder met al uw vragen en opmerkingen.

Locatie

Magenta Communicatie
Kerkenbos 1015L
6546 BB Nijmegen

Tel: 024-3454150
E-mail: info@magentapublishing.nl