Onze diensten

Onze kracht zit hem in onze combinatie van kennis in de branches van ICT, Office en Zelfzorg, onze marketing expertise, gecombineerd met de inzet van onze eigen media.

Nu een gesprek aanvragen

Bekijk met welke diensten wij u kunnen ondersteunen

We zijn specialist in uw branche, spreken uw taal, en kunnen u op een groot aantal vlakken rondom marketing rolex oyster perpetual day date fake ondersteunen.
l

Content Creation

Je weet wat je wilt vertellen, aan wie, en wat je ermee wilt bereiken. Maar het maken van content in de vorm van tekst en beeld is een vak. Ons vak.

Content Distrubutie

Dan is je content klaar, maar moet deze nog wel worden gecommuniceerd. Wij beschikken over onze eigen media en  weten ook de weg in het medialandschap.

R

Branding - Storytelling

Hoe en wanneer raak je je klant en prospect? En dat met een homogeen verhaal in al je uitingen. Werk voor professionals die je boodschap bewaken

Offline marketing

Print is nog steeds een ijzersterk wapen in de mediamix. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de productie van trade en customer magazines.

Social Media Marketing

De weg weten en zo een optimaal bereik realiseren op social media is een vak apart. Dat vraagt inzet van experts, om snel mee te bewegen op de veranderingen.

Online Marketing

Of het nu gaat om het bouwen van een geavanceerde website, of het aanjagen van SEO en SEA. Wij garanderen een succesvolle online marketingstrategie.

Lead generation

Unified Marketing brengt het beste van twee werelden samen: content creatie en slimme marketing automation software. Optimale lead generation.

Het begint allemaal bij een goede strategie

Markeketing draait om een goede, consistente strategie, waar goed over is nagedacht. Daarna gaat het om het inzetten van de juiste content op de juiste plek. Dat is werk voor specialisten.

DE EIGEN KANALEN VOOR DISTRIBUTIE

Zoals hieronder aangegeven, beschikken we over eigen media in verschillende branches, waaronder ICT, Office en Zelfzorg. We kennen de mediabranche als geen ander en kunnen specifiek aangeven welke distributiekanalen het best aansluiten bij welke boodschap.

OFFICE

KBM is het toonaangevende platform in de kantoorbranche, met de website kantoornet.nl en het Officers netwerk een onmisbaar instrument voor optimale communicatie in deze industrie.

ICT - TELECOM

TBM is al 15 jaar het platform in het partnerkanaal van IT- en Telecom. Daarnaast zijn we met Connexie en Telecommagazine ook actief in retail en zakelijke eindgebruikers..

HEALTHCARE

Who-Cares staat is het kanaal voor de zelfzorg-industrie, richting artsen, apothekers en met name drogisten. Ook hier een mix van print, online en events om de doelgroep optimaal te bedienen

coil

Wij werken samen met

Laten we gaan samenwerken

Benieuwd hoe ons team voor u aan de slag gaat? Bekijk vooral online vast onze marketing oplossingen om een idee te krijgen van onze werkwijze! Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen. We helpen u graag geheel vrijblijvend verder met al uw vragen en opmerkingen.

Locatie

Magenta Communicatie
Kerkenbos 1015L
6546 BB Nijmegen

Tel: 024-3454150
E-mail: info@magentapublishing.nl