Online marketing

Goede online marketing is key voor elke organisatie.

Nu een gesprek aanvragen

Vindbaarheid, zichtbaarheid, een helder en consistent verhaal.

Continuous storytelling, waardoor de prospect en/of klant u voortdurend in beeld heeft. Optimale touch points in de never-ending customer journey.

Magenta Communicatie werkt voor het uitwerken en invullen van uw marketingstrategie samen met het inhouse online marketingbureau Bright Circle. Onze kracht ligt in de mix van kennis van communicatie- en uitgeefstrategie, gecombineerd met een schat aan bewezen ervaring in het succesvol neerzetten van online marketingstrategieën. Van MKB tot corporates. Met als doel om zichtbaarheid, conversie en activatie te realiseren

Magenta Communicatie is ijzersterk in content.

Het schrijven van journalistieke teksten, commerciële teksten, blogs, video’s,  posts op social media. Het is ons dagelijks werk. En we slagen er daarbij in om veel eyeballs te scoren en de boodschap over te brengen die aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgever, en nog belangrijker, bij e beoogde doelgroep.

We weten precies welke kanalen en influencers je in moet zetten voor welke boodschap. En monitoren voortdurend de voortgang en het succes daarvan. En beschikken over de kennis en de contacten voor het optimaal gebruiken van online marketingtools, zoals het adverteren op social media.

online marketing is in onze ogen dan ook het volgen van de juiste stappen:

En te analyseren wat het resultaat is en hoe dat eventueel valt te verbeteren. Volgens ons vierstappen-plan:

01.

Analyseren

02.

Concurrentie analyse

03.

Distributie & bereik

04.

Optimalisatie

Wij weten natuurlijk alles van SEO, SEA, en linkmarketing en ook voice search.

Beschikken we over tools om te analyseren hoe uw organisatie online presteert. Analyseren het zoekgedrag van uw doelgroep en het gedrag rondom relevante zoekwoorden. En weten we welke middelen we in kunnen zetten om die performance voortdurend te verbeteren. En beschikken we over de tools om lead generation in te zetten. Het gaat bij online zichtbaarheid en vindbaarheid niet alleen om bezoekersaantallen. Wij kijken verder dan de cijfers alleen. Wij werken met u aan een volledige marketingstrategie, waarbij we verschillende tactieken en kanalen inzetten om tot die ene perfecte mix te komen die precies aansluit bij de doelstelling van uw organisatie.

alle expertise in huis

En ja, we bouwen ook websites, richten nieuwsbrieven in, zetten social mediakanalen op binnen Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Snapchat, Pinterest en vullen deze met goede content en de goede targeted audiences.

 Zo bent u online écht krachtig aanwezig en behaalt u precies de doelen die u voor uw onderneming gesteld heeft.

Wij werken samen met

Laten we gaan samenwerken

Benieuwd hoe ons team voor u aan de slag gaat? Bekijk vooral online vast onze marketing oplossingen om een idee te krijgen van onze werkwijze! Ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen. We helpen u graag geheel vrijblijvend verder met al uw vragen en opmerkingen.

Locatie

Magenta Communicatie
Kerkenbos 1015L
6546 BB Nijmegen

Tel: 024-3454150
E-mail: info@magentapublishing.nl